egyetemi docens [Hungary]


 
KÖZSZOLGÁLLÁS sorszám: 44983
Intézményi iktatószám: HP/954-1/2023.

ÁLLÁSPÁLYÁZAT


NYÍREGYHÁZI EGYETEM
Gazdálkodástudományi Intézet
pályázatot hirdet Munkaviszony (MT) keretében

egyetemi docens


Munkakör/feladatkör betöltésére.
Tevékenységi kör (ellátandó feladatok):  A Marketing, Marketingmenedzsment, Turizmusmarketing, Szolgáltatásmarketing, Stratégiai menedzsment tárgyak oktatása Nyíregyházán és a beregszászi kihelyezett tagozaton, az érintett hallgatók vizsgáztatása; a tárgyakhoz kapcsolódó egyéni-csoportos felkészítések szervezése, patronálás.  Új szakok indításában és kidolgozásában való részvétel (Innovatív KKV vezetés szakirányú továbbképzési szak, Műszaki menedzser BSc szak)  A Gazdálkodási és menedzsment szak nemzetköziesítésének előkészítése, a szak angol nyelven történő oktatásának előkészítése, gondozása.  A Turizmus-vendéglátás BSc és FOSZK képzések szakfelelősi feladatinak ellátása, a szakmai gyakorlatok szervezése, szakmai partnerkapcsolatok keresése, építése.  Részvétel szakdolgozati és TDK témavezetőként a hallgatók képzésében.  A Gazdálkodástudományi Intézet által szervezett tudományos és szakmai konferenciák szervezésében, lebonyolításában való aktív közreműködés.  Részvétel az intézetben folyó oktatásfejlesztő munkákban, jegyzetek, oktatási segédletek írása, szerkesztése, lektorálása.  Önálló kutatómunka végzése, szakcikkek publikálása magyar, illetve angol nyelvű folyóiratokban, oktatási-kutatási témájához kapcsolódóan hazai és nemzetközi konferenciákon való részvétel.  Részvétel az intézetben folyó oktatási és kutatási, TDK feladatokban.  Közreműködés az intézet PR és beiskolázási tevékenységében.  A jelölt szaktudományának, illetve az általa oktatott diszciplína nemzetközi trendjeinek ismerete, és ennek alap- és mesterszakon történő oktatása.  Egyetemi és Intézeti nemzetközi szakmai kapcsolatok ápolása, fejlesztése.
Betöltendő állás szakmacsoportja: oktatás
Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád): Emberi erőforrási/oktatási, képzési
Betöltendő állás jogviszonya: Munkaviszony (MT)
Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája:
Határozatlan, 40 óra, Általános, Teljes munkaidő
Munkavégzés helye: Nyíregyháza
A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ (pl. jogviszony létesítés feltételei; próbaidő; illetmény/fizetés, speciális adatvédelmi tájékoztatás, szervezet honlap címe stb.): A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Kovács Orsolya nyújt a 42/599-420-as telefonszámon. Illetmény és juttatások: A 3/2021. sz. rektori utasítás szerint. A benyújtás módja: Írásban, postai úton egy eredeti és egy másolati példányban a Nyíregyházi Egyetem rektorának címezve kell benyújtani, munkakör megjelöléssel (4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 31/B.). Az egyetemi szintű végzettséget, tudományos fokozatot, idegennyelv-tudást tanúsító okiratokat közjegyző által hitelesíttetni szükséges.
Feltételek, előnyök
Pályázati feltételek
Jogállásból fakadó jogszabályi követelmények:
Büntetlen előélet
Cselekvőképesség
Erkölcsi bizonyítvány
Elvárt végzettség/képesítés:
8. PhD/DLA, doktori fokozat , Oktatás, tovább nem bontható, Szakirányú egyetemi végzettség
Elvárt szakmai tapasztalat időtartama (év): 10
Egyéb pályázati feltétel meghatározása:
Legalább 10 éves eredményes felsőoktatási oktatói tapasztalat (habilitált oktató esetén e feltétel teljesítése nem szükséges).
Önállóan vagy társszerzővel megírt jegyzetek, vagy tudományos tevékenységet dokumentáló hazai és nemzetközi publikációk, önálló vagy társszerzővel megírt kiemelkedőnek elismert publikáció(k), hazai nemzetközi tudományos konferencián tartott előadások.
Képesség angol nyelvű előadás tartására, szakmai vitára.
Pályázat elbírálása során előnyt jelent
A pályázat elbírálása során előnyt jelent a szakmai tapasztalat?: Nem
A pályázat elbírálása során előnyt jelent a vezetői tapasztalat?: Nem
A pályázat részeként benyújtandó igazolások, alátámasztó dokumentumok:
Nyelvtudást igazoló dokumentum(ok) másolata
Adatkezelési nyilatkozat
Fényképpel ellátott szakmai önéletrajz
Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány
Hozzájáruló nyilatkozat pályázati anyagba betekintésről
végzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolata
A pályázat benyújtásának határideje: 2023.12.04. 00:00
A pályázat elbírálásának módja: A 2011. évi CCIV. tv. a nemzeti felsőoktatásról, valamint a Nyíregyházi Egyetem hatályos Szervezeti és működési szabályzatának rendelkezései szerint.
A pályázat elbírálásának határideje: 2024.01.31. 00:00
A pályázati kiírás további közzétételének helye: www.nye.hu
Állás tervezett betöltésének időpontja: 2024.02.01.
Publikálás tervezett időpontja: 2023.11.19.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a hatályos jogszabály alapján a pályázatot kiíró szerv felel.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال